Activitatea 8

Selectarea si instruirea personalului din cadrul institutiei care va participa la cursurile ce au ca temă dezvoltarea durabilă şi egalitatea de şanse (Luna 12 – Luna 13)

În cadrul acestei activităţi vor fi selectate persoanele care vor participa la  cursurile ce au ca temă dezvoltarea durabilă şi egalitatea de şanse. Activitatea va fi realizată de solicitant prin intermediul unei achiziţii publice. Se vor organiza 3 sesiuni de formare. La o sesiune vor participa 10 persoane iar durata formării va fi de 2 zile. Fiecare sesiune de formare va avea 2 lectori/formatori. Echipa de formatori va stabili și va elabora curricula cursurilor, vor determina cele mai eficiente metode de evaluare a cursanților și vor crea materiale și aplicații pentru aceștia, vor susține prezentările cursurilor, vor oferi sprijin în dobândirea informațiilor de către viitorii absolvenți. Persoanele instruite vor primi diploma de participare și vor putea sa aplice cunostințele și abilitățile obținute  în cadrul instruirilor potrivit domeniului lor de activitate.

LOCAŢIE – Va fi propusă de operatorul economic ce va implementa activitatea în urma procedurii de licitaţie;

REZULTATE – 30 persoane din cadrul instituției instruite în egalitate de șanse; 30 persoane din cadrul instituției instruite în dezvoltarea durabilă;

« 1 de 34 »